In perioada 31 august – 2 septembrie a.c., in parcul Subarini se va auzi doar muzica buna. Rock-ul alternativ va tine capul de afis al festivalului Focus in the Park, cu unele dintre cele mai cunoscute trupe de gen din Romania, Germania si Republica Moldova. Alaturi de trupele rock, scena DSCNT, scena secundara, va fi gazda pentru numeroase alte genuri muzicale, fiind un loc dedicat muzicii jazz, funk, soul sau electro. Intrarea la toate evenimentele din cadrul Focus in the Park este gratuita.
In prima zi a festivalului pe Focus Stage, scena principala a evenimentului, vor urca Coma si Suie Paparude iar pe scena DSCNT DJ-ii Adub si Toygun si trio-ul Jazzybit. Concertele vor incepe la ora 17.
Sambata, programul e deschis la ora 12 de DJ Adub, urmat de o trupa fabuloasa, Via Daca din Republica Moldova, si de Mihai Popoviciu, unul dintre cei mai influenti producatori de muzica electronica din Romania. Pe main stage concertele vor incepe cu invitatii Centrului Cultural German din Sibiu, trupa germana Final Stairs, urmata de una dintre cele mai iubite trupe indie din Romania, Grimus. Seara va fi inchisa de o alta trupa iconica a acestui gen muzical, Omul cu Sobolani.
Duminica, ultima zi de festival e si cea mai incarcata. Ciprian Popa deschide seria concertelor la ora 12, urmat de Dubase si VRT, artisti din familia Vinyl, Rum, Tapas & Wine si de duo-ul Dandies. Pe main stage seara e deschisa de doua trupe locale, selectate in urma unui concurs organizat impreuna cu Sibiu Sounds, Suburbia 11 si One Night Stand. Prima editie a Focus in the Park se va inchide cu doua concerte ce vor fi cu siguranta apreciate de fanii genului, Byron si The Mono Jacks.
Cum muzica buna nu merge neinsotita, pe intreaga durata a celor trei zile publicul va avea la indemana o selectie mai mult decat generoasa de food-truck-uri si de beri artizanale precum si un Wine Garden. Arepas columbiene, fish and chips de la The Codfather, sushi delicios de la Osushi, burgeri si hotdog de la Two Chefs sau sandwichuri cubaneze sunt doar cateva dintre surprizele culinare pregatite pentru prima editie a acestui festival.