Pe 25 septembrie a.c., începand cu ora 10:00, Coralia Costea vă invită nu doar să-i treceți pragul muzeului Colecția Etnografică “Zestrea Fetei” din Dumbraveni și a târgului handmade, ci și la un brunch, pregătit cu mare drag pentru toți cei care doresc și pot să susțină tradițiile, meșteșugurile și nu în ultimul rând, producătorii locali de pe Valea Târnavelor.
Biletul de intrare include preparatele culinare, sirop de soc, sirop de mure, sirop de zmeură, limonadă, apă,cafea, bere CSIKI SOR, vin, coniac, țuică, afinată și vișinată.
Aperitivul rece este special conceput de bucătarul Aurel Mucenicu. Acest aperitiv, are la bază preparate tradiționale și preparate reinterpretate după metodele vechi.
Ca fel principal am ales ceaunul de porc, realizat de Sabin Peti cu multă dăruire și iscusință!
La capitolul “ceva bun”, lichiu (desert săsesc de pe Valea Târnavelor) și plăcintă de sezon.
Informații si rezervari la : 0760265032
Un interviu cu Coralia Costea poti vedea aici.