Incepand de zilele trecute Hanul Greweln din Medias a intrat in administrarea grupului de firme SN DECO. Licitatia a fost castigata de catre firma Dobenmar, care face parte din concernul SN DECO, iar lucrarile pentru reamenajarea hanului sunt in plina desfasurare. Redeschiderea hanului este preconizata la mijlocul lunii viitoare.
In urmatorii cinci ani, Uwe Draser intentioneaza sa investeasca apoximativ 150.000 de euro, in dezvoltarea restaurantului si a tuturor celorlalte parti componente ale Hanului Greweln, dorind sa readuca hanul la popularitatea la care a fost odinioara.
Angajatii firmelor din cadrul concernului vor beneficia zilnic de o masa calda realizata in bucataria restaurantului, iar ceilalti medieseni sau turistii aflati in orasul nostru se pot bucura de meniurile oferite de chef Tiberiu Csiszer, din gastronomia romaneasca, saseasca si maghiara.
Alte detalii am aflat de la Ovidiu Stoica, managerul hanului.
Permalink
Jos palaria de ce sa facut la Han , primele 2 luni de dupa rederschidere au fost super OK, dar de 2 saptamani lasa de dorit mancarea , stie cineva ce sa intamplat ?
Permalink
au plecat profesionistii !!!