Timp de două săptămâni, în perioada 12 – 23 iunie a.c., 18 români pasionați, experți în grătar, își vor scoate la înaintare aptitudinile culinare pentru a câștiga premiul cel mare al concursului Încinge grătarul, că-mi sare muștarul!, sub ochii lui Cătălin Măruță, de la ora 15:00, La Măruță, emisiunea de la PRO TV.
Din juriul concursului face parte medieșeanul Dodo Mesaros, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut, urmărit de sute de mii de români pentru contentul creat în jurul gastronomiei.
Alaturi de Dodo, mai jurizează Chef Alexandru Comerzan este proprietarul a trei restaurante care servesc zilnic mii de români cu astfel de preparate, Dodo Mesaros este, iar Liviu Bosnea este unul dintre cei mai experimentați organizatori de festivaluri culinare.
Participanții care vor acumula cel mai mare punctaj se vor lupta în marea finală, ce va avea loc în data de 23 iunie. În acest an, premiul constă într-un grătar profesionist, în valoare de 24.000 de lei.
Am avut plăcerea sa fac mai multe interviuri cu Dodo, care mi-a fost coleg la radio.